Inredning som present till min kompis

God morgon gott folk, varmt välkomna ska ni vara hit! Hoppas ni har fått en god nattsömn och att ni mår super. Det är återigen tisdag och det innebär ett nytt inlägg, förhoppningsvis kommer ni gilla det. Idag kommer jag skriva om företaget Ettrum, till dem vände jag mig för att köpa inredning i Boden som present till min bästa kompis.

För närmare en månad sedan fyllde min bästa kompis år, hon fyllde 23 år. Hon gillar inte att fylla år och vill därför inte göra något stort av det, därmed brukar hon inte heller önska sig någonting i födelsedagspresent. Även om hon vanligtvis inte brukar önska sig något älskar jag att ge henne presenter, jag gillar att ge bort presenter i allmänhet. Därför är det en självklarhet att köpa något till henne när hon väl fyller år. Då jag vet att hon älskar inredning och smycken var det självklart att jag skulle köpa något fint smycke och inredning i Boden till henne. Jag vet att hon har kollat in inredningen hos Ettrum tidigare och att hon gillar stilen på deras produkter, därför kändes det självklart att jag skulle köpa något från dem till henne. Jag hittade en fin vas och ljusstake som skulle passa perfekt in hemma hos henne. Väl på hennes födelsedag fick hon sina presenter, till en början var hon lite besvärad att jag hade köpt tre presenter till henne men när hon väl öppnade dem blev hon överlycklig. Hon älskade alla tre sakerna, speciellt inredningen. Det gjorde mig glad att hon älskade sina presenter så mycket, det är ju trots allt det som gör det roligt att köpa presenter till andra. Om ni har någon som snart fyller år kan jag verkligen tipsa er om det här företaget och deras inredning i Boden, jag tror det finns något för alla hos dem.